Frågor och Svar 

Tar du emot förfrågningar på specifika jobb, t.ex. event, balfotografering eller blogg-samarbeten?

Självklart! Skicka iväg en förfrågan med en kort projektbeskrivning via mitt kontaktformulär, så hör jag av mig inom kort med förslag på hur vi går vidare. 

Vad händer efter att jag skickat iväg en bokningsförfrågan?

Inom några dagar kommer jag återkomma med ett mail där jag föreslår plats, tidsåtgång och ungefärlig prissumma. Förslagsvis träffas vi för en kopp kaffe för att gå igenom idéer och förväntningar inför själva fotograferingen i samband med att vi skriver på kontraktet. Sedan är det bara att ladda upp inför den stora dagen.

Kontrakt? Behövs verkligen det bara för ett par bilder?

Kontraktet är till för att skydda både dig som står framför kameran och mig som fotograf. Där går vi över bådas våra rättigheter och får även ett skriftligt avtal på den tid, summa pengar samt antal bilder som ingår i fotograferingen. Vi lägger även fram en plan för oförutsedda händelser, vad som sker vid eventuell avbokning eller dåligt väder. På så sätt uppstår inga komplikationer i efterhand och du kan känna dig säker med den tjänst du valt. 

branch_negative_up.png

Finns det möjlighet att få tillgång till de oredigerade bilderna?

No sir! Du kommer få tillgång till ett väl utvalt galleri med bilder, rensade från otajmade blinkningar, dubletter och trötta ansiktsuttryck. Min redigering är en stor del av min verksamhet och utan den är bilderna ofärdiga. Jag ser alltid till att få med en bred variation av bilder i gallerierna, där de bästa ögonblicken från varje sektion alltid tas med så du behöver aldrig vara orolig över att guldkorn försvinner i gallringen. 

Har du fotat bröllop tidigare?

Jag inväntar spänt den första möjligheten till att få föreviga någons stora dag! Är du intresserad så inkluderar jag en konstadsfri förlovnings/par-fotografering där vi lär känna varandra bättre för att ni ska känna er så bekväma som möjligt inför bröllopet!

Kan jag dela bilderna vi får på Facebook och sociala medier?

Absolut! Du får använda bilderna fritt sålänge du inte beskär dem eller på annat sätt modifierar dess utseende (t.ex. genom egna filter). Eftersom mitt varumärke utgörs av mina bilder så kan inte jag stå bakom förändringar som andra gör på mina bilder. Skulle ni vara intresserade av specifika förändringar i redigeringen är det bara att ni säger till så hjälper jag till att ordna upp det!


Hittar du inget svar på din fråga? Tveka då inte att kontakta mig!