About

Melinda_Bergstrand.jpg

Vem jag är

Hej, vad kul att mina bilder har tagit dig hit! Förhoppningsvis har de fångat din uppmärksamhet till att läsa mer om vem jag är.

Melinda heter jag och beskrivs nog bäst som en kunskapstörstande älskare av visuellt berättande. Framför allt i form av fotografi och grafisk design. Att skapa och gestalta intressanta historier sprungna ur starka karaktärer och relationer är det jag brinner för. Mest av allt älskar jag att hitta det som gör saker och ting unikt, mänskligt och anmärkningsvärt. Med kameran i handen och nyfikenhet i sinnet gör jag just det.

Min utgångspunkt är numera i Malmö, där jag utbildar mig till produktionsledare inom Mediateknik.  Vill du ta mig till andra platser i landet så tvekar jag aldrig inför att resa. 

Vad jag gör

Som fotograf sträcker sig min stil mellan det naturliga, uppriktiga, känslofyllda och detaljfokuserade. Men att veta hur man agerar naturligt framför en kamera är inte en självklarhet.

För mig handlar fotografi om att både skapa och dokumentera, att bygga upp förutsättningarna för en bra bild och vara beredd när ögonblicket kommer. För att komma dit samarbetar jag som fotograf med dig som står framför kameran för att hitta både rytmen och självkänslan. 

Med handfasta tips leder jag dig genom fotograferingen tills vi fått fram det som är karaktäristiskt för just dig. Tillsammans arbetar vi nära inpå för att fånga din historia på bild. Alltid helhjärtat, med fullt av passion och entusiasm inför uppdraget.

 

Vid eventuella funderingar, frågor eller önskemål vänligen kontakta mig. Jag nås bäst via mail eller kontaktformuläret som ni hittar HÄR.

kontakt: melindabergstrand@gmail.com

 

Du hittar mig även på

Instagram

Facebook